VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2016  (Clica ací)
Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa

Benvingut/da a VAERSA

Benvolgut amic / Benvolguda amiga:

En nom meu, i en el del conjunt de l’equip humà de VAERSA Grup, és una satisfacció donar-te la benvinguda a la nostra pàgina web.

Per mitjà d’esta pàgina, el nostre objectiu principal és acostar el nostre dia a dia a tots els ciutadans i a totes les ciutadanes i que puguen conéixer com treballem des de fa més de 28 anys prestant un servici públic compromés, apostant per una sèrie de principis clau que se sustenten en un equip humà professional, que és el seu principal motor, la comunicació, la innovació i els processos de millora contínua en constant adaptació a les necessitats dels nostres clients.

VAERSA Grup aposta per la qualitat com a model en la seua gestió i les seues activitats. En tots els processos que desenrotllem, es perseguix l’excel·lència, el respecte del medi ambient i la satisfacció del client, dos premisses bàsiques per a aconseguir una gestió d’acord amb el nostre posicionament: "Millorem el medi ambient".

Esperem que la web es convertisca en un espai on pugues trobar al teu abast tota aquella informació que necessites i que, d’esta manera, la presa de contacte amb VAERSA Grup siga més fàcil i interactiva.

Benvingut/ Benvinguda


Vicent Garcia i LLorens

Director general.