Acta N.1 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
Acta N.4 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2017  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2018  (Clica ací)
Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa

Centre d'Educació Ambiental de la CV

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), és un centre públic dependent de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, que ofereix els seus recursos i activitats al conjunt de la ciutadania, amb la finalitat de contribuir a un major coneixement i comprensió del medi ambient ia la utilització sostenible dels recursos naturals.

El CEACV Situat al costat del paratge de la Marjal del Moro a Sagunt, i instal·lat a la "Alqueria dels Frares"-un edifici del s. XVII-envoltat de més de 70.000 m2 de zones enjardinades, desenvolupa cinc línies d'activitat principal:

  • Itineraris de divulgació i sensibilització ambiental, de diferents temàtiques i adaptats a les característiques dels destinataris.
  • Formació ambiental, mitjançant l'organització i realització de cursos enfocats a incorporar la variable ambiental en els diferents sectors econòmics.
  • Documentació, el CEACV compta amb una biblioteca d'accés públic amb més de 4000 referències documentals de temàtica ambiental.
  • Reunions tècniques, seminaris i jornades, acollint a les seves instal.lacions activitats promogudes pel CEACV o per altres entitats per a la divulgació ambiental.
  • Activitats de lleure, mitjançant activitats lúdiques programades per conscienciar sobre la conservació del medi ambient i els recursos naturals.

Reunions tècniques, seminaris i jornades, acollint a les seves instal.lacions activitats promogudes pel CEACV o per altres entitats per a la divulgació ambiental.

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen