Acta N.1 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
Acta N.4 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2017  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2018  (Clica ací)
Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa Vaersa

ECOLABEL

Imagen

Creada l'any 1992, l'Etiqueta Ecològica Europea constitueix una part important de la política comunitària d'instruments voluntaris d'ajuda a les empreses i als consumidors per millorar la seva actuació ambiental. L'Etiqueta Ecològica és un dels instruments inclosos en el Pla d'Acció Comunitari de Producció i Consum Sostenible i Política Industrial Sostenible.

L'objectiu és promoure productes que poden reduir els efectes ambientals adversos, en comparació amb altres productes de la seva mateixa categoria, contribuint així a un ús eficaç dels recursos ia un elevat nivell de protecció del medi ambient. La consecució d'aquest objectiu s'efectua proporcionant als consumidors orientació i informació exacta, no enganyosa i amb base científica sobre aquests productes.


Els criteris de l'Etiqueta Ecològica Europea estan basats en múltiples factors, i en el seu estudi s'analitza l'impacte del producte o el servei sobre el Medi Ambient en totes les fases del seu cicle de vida, des de l'extracció de les matèries primeres, passant per la producció, la distribució i l'eliminació dels seus residus.

Encara que el logo dóna sensació de senzillesa, els criteris ambientals que hi ha darrere són molt exigents i no només els millors productes, sinó els més respectuosos amb el Medi Ambient, són autoritzats a exhibir la Ecolabel.

Entre ells es troben aquells relacionats amb serveis d'allotjament turístic i càmpings.

A la Comunitat Valenciana el Centre de Tecnologies Netes de la Conselleria d'Infraestructures, Urbanisme i Medi Ambient és l'organisme competent en matèria d'etiqueta ecològica.

VAERSA ​​actua com a autoritat de control per a implantar l'etiqueta ecològica en aquelles empreses d'allotjament i càmpings que obtinguin la certificació de Qualitat "Marca Parcs Naturals" que ofereix la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana.