Acta N.1 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
Acta N.4 Fons Ajudes Socials 2011  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2017  (Clica ací)
VAERSA, Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, S.A.: Oferta d'ocupació pública any 2018  (Clica ací)

Participe

Guia de bones pràctiques ambientals

Ocupar-se del medi ambient ha de ser una tasca quotidiana en la llar, en els comerços, en les indústries... Col·labore amb nosaltres per a aconseguir un desenrotllament sostenible. Conega les "Guies de bones pràctiques ambientals" que edita la Generalitat Valenciana polsant en l'enllaç següent:

Guia de bones pràctiques ambientals


Telèfon 96 197 19 45 de voluntariat forestal

Ocupar-se del medi ambient ha de ser una tasca quotidiana en la llar, en els comerços, en les indústries... Col·labore amb nosaltres per a aconseguir un desenvolupament sostenible.

Telefone al telèfon 96 197 19 45 per obtindre més informació o bé clique el següent enllaç:

Voluntariat forestal


Telèfon 96 250 32 81 per a fluorescents i piles

Telefone al 96 250 32 81 per a retirar els tubs fluorescents, làmpades de baix consum o altres residus mercurials de la seua empresa o entitat (l'arreplega és gratuïta) o per a reposar els contenidors de cartó de depòsit per a estos residus.

Si vosté és un particular i desitja col·laborar en l'arreplega selectiva i en el reciclatge d'estos residus, en la seua botiga de làmpades habitual trobarà contenidors de cartó per a depositar els seus tubs fluorescents.

Estos residus són traslladats a la planta de Residus Mercurials de vaersa en la localitat de Buñol, on es recupera el mercuri per a reutilitzar-lo posteriorment.Arreplega d'altres residus

Per a retirar qualsevol residu (excepte el fem domèstic, envasos lleugers, paper i cartó i vidre, que s'han de depositar en els contenidors que hi ha prop del seu domicili) pose's en contacte amb el seu Ajuntament, que li donarà informació sobre els ECOPARCS (llocs de depòsit de mobles, trastos, electrodomèstics, plàstics de grans mides, etc.) i sobre altres sistemes d'arreplega.

VAERSA està ultimant les seues plantes de tractament de frigorífics i equips informàtics. Prompte informarem de la manera de retirar estos residus sense cap cost per a vosté.Separar per a reciclar

Tots podem contribuir en l'atenció del medi ambient des de les nostres pròpies llars i empreses, separant els residus per tipus i depositant-los en els diversos contenidors que a este efecte l'Administració local i autonòmica posen a la nostra disposició.

  • Contenidor groc: envasos lleugers. Deposite-hi les botelles de plàstic (botelles i marraixes d'aigua i refrescos, envasos de plàstic de productes de neteja personal o de la llar com ara lleixiu, detergents, gel, xampú, etc.), bricks (llet, sucs, etc.) i llandes (de refrescos comra cola, cerveses, etc., i llandes de conserva).
  • Contenidor blau: paper i cartó. Deposite ací periòdics, revistes, quaderns, etc., i tot tipus de caixes de cartó, com per exemple la dels cereals del desdejuni, de galletes, etc., o el paper d'embolicar.
  • Contenidor verd: botelles de vidre, flascons i pots de vidre (botelles de vi, de cava, licors, flascons i pots de vidre per a conserves, etc.).

Si desitja saber més sobre el reciclatge dels residus, visite la web d'ecoembes.

ECOEMBES


Telèfon d'emergències 112

La Generalitat Valenciana disposa d'un telèfon gratuït per a tot tipus d'emergències : el 112. Marque este número sempre que observe qualsevol anomalia que perjudique el medi ambient:

  • Incendis forestals.
  • Incendis en abocadors incontrolats.
  • Crema incontrolada de productes tòxics (pneumàtics, plàstics, etc.)
  • Abocaments contaminants en rius, marjals o en el mar.
  • Presència incontrolada de residus contaminants
  • Mortaldat de peixos en rius o platges.

Si observa qualsevol altra anomalia mediambiental que no requerisca una actuació d'emergència, però sí una denúncia o investigació, pose's en contacte amb el Servici de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, en el número 062.