Vaersa aposta un any més per la mobilitat sostenible participant en el Urban Mobility Challenge de @Ciclogreen. Des del 16 de Setembre fins al 16 d'Octubre de 2022

Què és el Urban Mobility Challenge?

 

És un repte en el qual les empreses s'uneixen al compromís de moure's  de manera sostenible (amb cotxe compartit, transport públic, a peu, en patinet elèctric o amb bicicleta, entre altres) des del 16 de setembre fins al 16 d'octubre. L'objectiu és crear un hàbit saludable per als empleats potenciant els beneficis mediambientals que s'originen gràcies a  els desplaçaments sostenibles.

 

Descarrega't l'app Ciclogreen i participa! Només has de registrar-te  en l'app i seleccionar la forma de transport que utilitzaràs per a anar al treball o per a altres desplaçaments. Així de fàcil! Al Setembre, s´ampliarà la informació per a donar-se d´alta en l´app.  Codi "vaersawin"

 

Suma km sostenibles, posa't en forma i participa en el sorteig de nombrosos premis!

I a més, col·labora per a combatre el canvi climàtic!

 

L'app et permet seleccionar les següents: Bicicleta/Caminar/Patinet elèctric/Bicicleta elèctrica (*)/Cotxe compartit/Bus/Tren/Metre/Patinar/Running.

(*) Vaersa disposa de 2 bicicletes elèctriques per a l´ús dels empleats en les oficines centrals de Vaersa.

 

Per a optar als premis cal superar el repte, el Urban Mobility Challenge. Per a això tan sols cal aconseguir aconseguir 100 cicles (punts). Els cicles s'atorguen per cada desplaçament realitzat de manera sostenible.

 

Si tens qualsevol dubte, pots enviar un correu a rsc@vaersa.com

Participa!

 

RSCVAERSA