MÉS DE 100 VOLUNTARIS PARTICIPEN LA INAUGURACIÓ DE "PUGEM AMB TU"

Com ja sabeu, dissabte passat 24 de Novembre, es va realitzar la jornada de voluntariat corporatiu de Vaersa, al qual van assistir més de 100 voluntaris, la majoria treballadors de Vaersa i les seves famílies i l'associació Cazarettos, per participar en la inauguració del projecte de integració social Pugem amb tu !, posat en marxa per VAERSA-GVA

El projecte Pugem amb tu! va ser inaugurat per la Consellera d'Agricultura, Elena Cebrián. Aquest projecte pretén la millora de l'accessibilitat de persones amb diversitat funcional física al medi natural.

Per aconseguir aquest objectiu, Vaersa ha adquirit 2 cadires adaptades (CRAN_Cadira de Rodes adaptada a la Natura) a través de les accions de RSC de l'empresa, que s'han posat a disposició dels Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana.

Aquestes cadires estaran disponibles per préstecs a associacions, col·legis, ... etc a través de la pàgina web de Parcs Naturals. Us anirem informant.

En aquesta jornada de voluntariat, que va consistir en la realització d'una ruta senderista per pujar al Pic del Bartolo, es va viure il·lusió, solidaritat, companyerisme i unió. Les cares de tots els participants parlen per si soles ... Si us plau, mireu les fotos que s'adjunten ...

Moltes gràcies a tots els voluntaris i les seves famílies, a la Conselleria, a Cazarettos, per compartir les seves històries amb nosaltres i donar-nos una lliçó de vida i a tots els companys de Parcs Naturals que han fet possible que aquesta activitat hagi estat un èxit.

Una salutació i fins la propera!