VAERSA arriba a Ecofira 2021 amb una innovadora proposta de sensibilització i educació ambiental en l'àmbit dels residus

L'empresa pública Valenciana d’*Aprofitament *Energètic de *Residus (*VAERSA), presenta en *Ecofira 2021 una proposta de sensibilització ambiental dirigida al visitant.

Així, l'estand amb el qual l'entitat arriba al certamen basa la seua idea principal en la conscienciació en temes com la prevenció en la generació de residus, el consum responsable, l'economia circular, la reutilització i el reciclatge. I ho fa d'una forma lúdica, didàctica, amb la qual a més de presentar la labor que realitza en el seu afany per aconseguir reduir al màxim el nombre d'envasos que acaben en l'abocador, la converteix en una experiència divertida per al visitant.


En aquest sentit, el director general de l'entitat, Ferran García, incideix en què “la segregació en origen es pot millorar i que per a això es necessita la col·laboració ciutadana”, i explica que des de “*VAERSA seguim la línia de sensibilització practicada durant els últims certàmens de *Ecofira amb un estand la finalitat principal del qual és la conscienciació en matèria de residus”.

*Residus al *Cub: una experiència lúdica per al visitant

Concretament, *VAERSA arriba a *Ecofira 2021 amb un estand que proposa un joc lúdic i participatiu en matèria de residus: *Residus al *Cub. Una dinàmica en la qual el visitant respondrà preguntes relacionades amb la gestió de residus i per les quals qui mostre major coneixement en la matèria tindrà l'oportunitat de participar en el sorteig d'un lot de productes locals i sostenibles amb el medi ambient, de la Marca *Parcs *Naturals de la Comunitat Valenciana.