Palla de l'arròs

T' Interessa

Subhastes de béns

Propostes de col·laboració pública

Desenvolupament de Programari / Aplicacions a Mida

En VAERSA dissenyem i desenvolupem aplicacions d'escriptori, sobre Internet o en dispositius mòbils, a mida de les necessitats del client. Estem especialitzats en diferents entorns de programació web, aplicacions. NET, i en personalització de diferents programari propietari, com ArcGIS. En entorns de base de dades, treballem amb tot tipus de Sistemes Gestors de Bases de Dades Relacionals:

  • Internet: Disseny, programació, gestió i administració de llocs i aplicacions web en entorns 2.0 i de gestió de dades: fòrums, bloc, xarxes socials privades, motors de cerca personalitzats, connexió contra qualsevol base de dades, generació d'informes ad-hoc, etc.
  • Aplicacions d'escriptori: Cobrim tot el cicle de disseny lògic, programació, posada en marxa i manteniment d'aplicacions d'escriptori des de zero, sobre aleshores. NET. Acompanyem al client en la identificació de necessitats, definició de requisits i formació de personal.
  • Dispositius mòbils: Desenvolupament d'aplicacions per a smartphones, tant en iOS com a Android, manteniment i actualització, gestió de les aplicacions en Android-market i App-STRO
  • ESRI: Personalització de programari de la casa ESRI, programació de plaicaciones sobre sistemes d'informació geogràfica, programació i disseny de visors cartogràfics, etc.


Projectes finalitzats

SANVA

Dins de la col·laboració de VAERSA en l’execució del Programa Coordinat de Lluita, Control i Eradicació de Malalties dels Remugants a la Comunitat Valenciana, VAERSA ha desenvolupat una aplicació per a la gestió interna de la informació de tots els controls sanitaris obligatoris dels remugants presents en el Programa Anual Zoosanitari de la Comunitat Valenciana.

L'equip de veterinaris de VAERSA, durant la campanya de sanejament de 2015, va començar a treballar amb aquesta aplicació informàtica (SANVA). D’aquesta manera, es dóna resposta les necessitats de la Conselleria en l’execució dels treballs de sanejament ramader, incloent-hi l’establiment d’una base de dades centrals, l’intercanvi de dades entre aquesta i els terminals de captura de dades en camp, els quals, a més, permeten el maneig/edició de la informació. L’objectiu que es persegueix amb aquesta aplicació informàtica és optimitzar els recursos materials i humans, per a facilitar l’arreplega de dades en el camp i l’enviament en format electrònic al Servei Veterinari Oficial i a la Unitat d’Anàlisi en Sanitat Animal.

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen

Comunicats Diaris de Caça (PDC)

VAERSA ha desenvolupat una aplicació per a la Reserva Valenciana de Caça “Mola de Cortes” per a modernitzar la gestió del servei de guies-zeladors de caça en les seues funcions de: vigilància, seguiment de les poblacions de caça major (cabra salvatge i mufló), cens, control sanitari, guies de caça en la modalitat de caça per acostament i control de la caça menor.

L’aplicació està dissenyada per a tauletes tàctils que els zeladors usaran in-situ, portant un control en temps real de tot el treball realitzat. L’aplicació genera comunicats amb informació addicional com ara puntuació de trofeus, fotos dels animals caçats o trobats i localització geogràfica, així els clàssics comunicats en paper passen a informació telemàtica documentada.

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen