Palla de l'arròs

T' Interessa

Subhastes de béns

Propostes de col·laboració pública

Disseny Web

Internet és, probablement, l'entorn de treball i d'intercanvi d'informació més necessari en qualsevol organització actual, de manera que no només és imprescindible la presència a la Xarxa, sinó que aquesta presència sigui rendible des del punt de vista de negoci i estigui actualitzada a la tecnologia i enfocament d'Internet. Disposar d'eines col·laboratives, basades en entorns 2.0, l'optimització de l'ús del núvol, o la selecció de les millors aplicacions per a les nostres necessitats, són estratègies que marcaran la diferència.


Disseny

En VAERSA ​​dissenyem, programem i mantenim, tot tipus de pàgines web, tant els especialment orientats a gestió i administració d'empreses, com els orientats a la venda i comercialització de marques. Assessorem al client pel que fa a l'estructura i contingut de la pàgina, dissenyem i programem el portal web i les seves aplicacions, programem gestors de contingut que facilitin al client final el manteniment i actualització del seu lloc web, etc.


Actualizació

L'actualització tecnològica o l'adaptació a estàndards d'imatge corporativa o d'accessibilitat, són alguns dels desafiaments que han d'enfrontar els llocs web de les empreses. En VAERSA ​​oferim serveis de:

  • Migració de llocs per complir amb estàndards oficials d'Accessibilitat.
  • Adaptació de portals a nous manuals d'imatge corporativa.
  • Canvi de la tecnologia de la programació, migrant arquitectures, llenguatges o aplicacions.
  • Migració del lloc web a dispositius mòbils tipus Smartphone, aprofitant la capacitat de geolocalització d'aquests últims.
  • Migració de dades i aplicacions al Núvol, optimitzant els recursos del client i la seva accessibilitat descentralitzada i segura.