T' Interessa

Subhastes de béns

Propostes de col·laboració pública

Infraestructures Parcs Naturals

Un dels principals serveis que presta VAERSA​​, sobre la base dels encàrrecs que rep de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient, és dotar els diferents Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana, de les infraestructures necessàries per a fomentar i facilitar l'ús públic d'aquests, així com el manteniment de les seves instal.lacions. Cal destacar la restauració d'edificis destinats a albergar els centres de visitants dels següents Parcs Naturals: PN de la Serra d'Espadà, PN de la Serra d'Irta, PN de les Hoces del Cabriel, PN de la Serra de Mariola i el PN del Montgó.

Esmentar també la instal·lació de diferents exposicions que reflecteixen i ressalten les característiques més rellevants de cada un dels Parcs.

També s'han realitzat diferents infraestructures en aquests parcs i dedicades a la investigació i producció d'espècies, tant vegetals com animals, com ara el laboratori de la piscifactoria del Palmar al PN de l'Albufera.

Destacar també els treballs dirigits a l'accessibilitat de persones amb discapacitat en la seva mobilitat, a través de la instal·lació de passarel·les adaptades.

Fotografies:

Imagen Imagen Imagen Imagen Imagen